Vi står inför många samhällsutmaningar, som till exempel klimatförändringar, fattigdom, utanförskap och ökande ojämlikhet. Som tur är finns det hopp. Det finns entreprenörer som brinner för att lösa dessa utmaningar, och vi har förmånen att få vara med och coacha dessa hjältar.
Här hittar du mer information om några av de start-ups och entreprenörer
som vi fått möjlighet att hjälpa.

Madelene Magnusson

Min vision är att hjälpa kvinnor som lever i destruktiva relationer. Jag var själv fast i en mycket destruktiv relation och vet hur svårt det kan vara att fastna och tro att jag inte är värd något bättre.

Madelene har utformat ett 12 veckors program, där jag hjälper kvinnor stärka sin självkänsla, självkärlek och börja tro på sig själv igen genom att använda effektiva verktyg som EFT och meditation.

Using a Touch Phone

Marcus Lennartsson

Via Viridi

Vi ger råd för att förbättra livsmedelsverksamheters matsäkerhet och miljöarbete med fokus på livsmedel, matsvinn och energi. Det bidrar till att att verksamheten sparar pengar och blir mer klimatsmart, samtidigt som konsumenten får en trygg matupplevelse i hållbarhetens tecken. Vår rådgivning sker genom personliga möten och på distans.

Using a Touch Phone

Anna Lena Svensson

Care on a Sound Track - COAST

Målsättningen är erbjuda ”framtidens företagshälsa”. Med den ska företagen kunna få skillnad och samtidigt bidra till att göra skillnad i samhället i stort, eftersom en friskare befolkning ger många positiva spin-off-effekter i samhället.

Using a Touch Phone

Linda Tengvall

Magsin Dagg

DAGG är nätmagasinet som brinner för hållbar livsstil, drivna entreprenörer och genuina hem och trädgårdar. Vi följer årstiderna och tar tillvara på allt i vår närhet. Varmt välkommen att inspireras av närproducerad mat, äkta människor och fantastisk natur!

Using a Touch Phone

Sabina Grubbesson

Loza Foundation

Loza Foundation är en hjälporganisation som arbetar för en social hållbar utveckling i Europas fattigaste länder.

Organisationen riktar sig till särskilt utsatta människor i de fattigaste regionerna för deras mänskliga rättigheter,

utifrån de Globala målen ´Leave no one behind`att ingen ska lämnas utanför utvecklingen.

Genom att nå ut till dem som har det sämst bidrar det till störst effekt.

Med hjälp av hållbara företag och privatpersoner som stödjer organisationen drivs lokala projekt som genom konkreta insatser ger långsiktiga resultat för samhällets svagaste. 

Loza Foundation arbetar för människor i utanförskap, att få tryggheten i ett hem och förutsättningar att växa som människa.

Using a Touch Phone

BalajiKarthik och Aneesha

Ilai

Balajikarthik och Aneesha har skapat engångsprodukter som fungerar som ett kretslopp ska. Löv blir till tallrik. Vi använder tallriken. Vi kan sedan smula tallriken i komposten och så har vi jord. Och från jorden växer nya träd upp med nya löv som blir till tallrikar... Vilken innovation!

Using a Touch Phone

Marie Lundell

Hälsa på Kollo

Hälsa på kollo arrangerar ​kollo för seniorer. För många av deltagarna är det ett sätt att under livets senare år träffa nya vänner. Många äldre får aldrig någon semester. Marie vill att även de som bor på ett äldreboende skall få chansen att komma iväg lite.

Using a Touch Phone

Karin & Alex Strandberg

Strandberg & Strandberg

Strandberg & Strandberg AB grundades med tanken att vara en självklar samarbetspartner till företag och organisationer som fokuserar på förebyggande insatser inom alkohol- och drogrelaterad ohälsa.

 

Tillsammans med kunden skapar vi de tjänster som behövs, utifrån behoven som finns hos beställaren. Vi har en lång erfarenhet inom missbruk & beroende, anhörigproblematik & medberoende samt psykisk ohälsa som kombinerats med psykoterapeutiska utbildningar, vilket också ligger till grund för allt vårt förebyggande arbete.

Using a Touch Phone

Cecilia Nilsson

CE Enery

Som utbildad professionell coach, gruppcoach och hälsocoach har jag som mål att ställa frågorna och har övningarna som får dina tankar och känslor att göra en loop. På det sättet får du chans att finna dina egna svar, dina styrkor och din kraft för att kunna ta steg för steg mot ditt mål.

Using a Touch Phone

Caroline Svensson

Hållbar hälsa Stresshantering

Caroline har en bred kompetens inom området stress-och stresshantering då hon både har stor teoretisk kunskap samt egen erfarenhet av utmattning. Hon är även utbildad lärare i psykologi och engelska med breddning specialpedagogik och har tidigare arbetat som specialpedagog under ett flertal år, vilket gett henne pedagogisk erfarenhet samt stor inblick och kunskap om skolans värld.

Using a Touch Phone

Camilla Gyllensvan

Mindboozt Publications

Camilla ha som målsättning att ”Att inspirera, utbilda och göra skillnad i tillräckligt många människors liv för att göra en positiv skillnad i världen” och att bli ett av de mest självklara valet för de som vill självpublicera sina böcker och sprida sitt budskap i världen

Using a Touch Phone

Calle och Charlotte

CC Wool

CC Wool's mål är att producera användbara och hållbara produkter utan syntetiska fibrer och långa transporter. Vi vill istället basera våra produkter på ullfibrer som produceras på Svenska gårdar med hög djurvälfärd.

För att bidra till ett långsiktigt hållbart samhälle spelar valet av råvara in. Svensk ull är en fantastisk, och i dagsläget en outnyttjad, råvara. Vi vill vara en del i att ändra på det, av den anledningen grundades CC Wool.

Using a Touch Phone

Anna Numell

Föreläsare | Coach | Konsult

Min mission är att alla barn, oberoende av deras förutsättningar och bakgrund, skall ha verktyg och kunskap inom självledarskap som ger dem möjlighet att skapa och uppleva inre frid och harmoniska relationer.

Detta gör jag genom att ge barn och vuxna en förståelse och en upplevelse för hur deras hjärna, hjärta och nervsystem fungerar, som de kan använda för att skapa och uppnå balans i livet.

Using a Touch Phone