CooCreate släpper POD

February 12, 2019

 

Som ett led I att sprida kunskap om social innovation och socialt företagande så har vi skapat en Pod där vi samtalar med intressanta initiativ, entreprenörer mfl inom ämnet. Första avsnittet är klart, och i detta avsnitt pratar vi med Mötesplats Social Innovation i Malmö som hjälper oss att definiera begrepp som Samhällsentreprenör, Social Innovation och Socialt företagande. Vi får en inblick i vilka utmaningar och svårigheter som just sociala entreprenörer står inför.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 22, 2019

February 12, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Coompanion Halland